empresa de marbres

QUI SOM

Més de 40 anys oferint els millors productes i el millor servei als nostres clients.

L’empresa J.S.P. Marbres va néixer l’any 2003 amb la idea de la unió entre 3 socis. La nostra experiència de més de 40 anys com a treballadors del sector de la fabricació, comercialització i instal·lació de marbres, granits i aglomerats de quars a la província de Tarragona, juntament amb la nostra fe total en les nostres possibilitats, ens ha portat a iniciar junts aquest camí professional. Durant aquests anys hem aconseguit afermar-nos en un sector amb una gran competència a força d’uns preus competitius i amb el lliurament dels treballs amb acabats perfectes, en els quals tenim sempre en compte tots els detalls per obtenir la plena satisfacció dels nostres clients.

Posem tot el nostre esforç per a que cada treball realitzat es converteixi en una creació única. Realitzem treballs atenent a la demanda dels clients i assessorant-los en tot el necessari.

Actualment disposem d’un equip de treball altament qualificat i eficient, sempre atent a les demandes dels nostres clients. Els nostres serveis abasten totes les poblacions properes a Vila-seca, Reus, Cambrils, Salou, Tarragona, etc.

Marbres a Vila-seca
Marbres a Tarragona

Ens sentim especialment orgullosos de ser experts en l’elaboració i col·locació de taulells de marbre, granit i aglomerats de quars. Tallem els materials i els polim al gust, sempre amb la delicadesa i bon fer que els nostres clients es mereixen. Tant si és una obra particular com un gran projecte d’una obra pública, els nostres treballs sempre estaran a l’altura de les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Treballem amb una àmplia gamma de materials i tot tipus de acabats (marbre, granit, pissarra, gres, calcària, silestone, thesize, naturamia, etc.). Li oferim una matèria primera d’alta qualitat per aconseguir un resultat immillorable.

Furgoneta de JSP

Adreça

Polígon Industrial Alba C. Les Comes, Nave F- 27, Vila-seca

Telèfon

Horari

Dilluns a Divendres
9:00 - 13:00 y 15:00 a 19:00