J.S.P. MARBRES

FABRICANTS DE TOT TIPUS DE PEDRES NATURALS

Som una empresa ubicada a Vila-seca, dedicada a la fabricació, elaboració, comercialització i col·locació de tot tipus de pedres naturals (marbres, granits, pissarres, calcàries, etc.) i aglomerats de quars (SILESTONE, COMPAC, etc.), sobretot per a cuines, i banys. També ens dediquem al subministrament de material acabat per a obres i reformes, així com per a la instal·lació de revestiments i façanes de marbre i granits en edificis d’oficines o habitatges particulars i l’art funerari en tota la província de Tarragona. Hem realitzat treballs a Vila-seca, Cambrils, Salou, Tarragona, etc. En JSP Marbres també disposem d’una flota de vehicles per poder-nos desplaçar amb rapidesa a la trobada dels nostres clients a totes les poblacions properes.

DISSENY D’ESPAIS

En el disseny d’una cuina s’ha de tenir en compte diversos aspectes i característiques com que sigui funcional, pràctica, el mobiliari, la seva disposició, etc. Però són els materials els que determinen la seva durabilitat i marquen la diferència amb el pas del temps. Els nostres granits, marbres i quars aglomerats es mantenen durant anys amb el mínim deteriorament. En J.S.P. Marbres disposem d’una extensa selecció de tot tipus de materials, i tots ells de la millor qualitat.

MARBRES

Mármoles JSP

Per què escollir els marbres, granits i aglomerats de quars de JSP marbres de Vila-seca?

Perquè som professionals del sector, avalats per una àmplia experiència de molts anys. Amb la introducció de una moderna maquinària i una mà d’obra qualificada, som capaços d’oferir un producte de qualitat.

Ens sentim orgullosos d’oferir uns temps de lliurament d’entre 7 i 10 dies per a taulells de cuina i cambres de banys, que inclou plantilles completes, fabricació i instal·lació.

Oferim un servei complet des de la plantilla fins a la instal·lació en tot el treballs que realitzem.

SERVEIS

aplacats Art funerari Cuines Banys Escales Façanes

Adreça

Polígon Industrial Alba C. Les Comes, Nave F- 27, Vila-seca

Telèfon

Horari

Dilluns a Divendres
9:00 - 13:00 y 15:00 a 19:00